Hjørring Dyrskue inviterer til »Før Dyrskue Dag«

Nu har alle interesserede børn og unge en enestående mulighed for at øve sig lidt i at klargøre og præsentere malkekvæg til det gratis arrangement »Før Dyrskue Dag«.

Selvom der stadig er et par måneder til dette års længe ventede dyrskue i Hjørring, er der fuld gang i forberedelserne til skuet.

Lørdag den 9. april klokken 10-15 får alle interesserede børn og unge således mulighed for at komme til »Før Dyrskue Dag« i Bindslev. Her kan de blandt andet lære lidt om, hvordan malkekvæg klargøres til dyrskue, og hvordan de kan præsenteres, så de tager sig bedst muligt ud.

- Det er en fornøjelse at se, hvordan der bliver kælet for detaljerne, når dyrene skal bedømmes på dagen. Mange af udstillerne har brugt flere dage på at gøre dyrene klar, og på dyrskuet er der mulighed for at blive præmieret for det flotte arbejde, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen og tilføjer:

- På »Før Dyrskue Dagen«. får deltagerne dyrskuetips og en underholdende eftermiddag med nogle af skuets mere erfarne udstillere.

Kvæget står klar

Arrangementet foregår hos Lene Basballe og Palle Jensen i Bindslev, og det vil også være Lene og Palles malkekvæg, som man kan øve sig med.

Til arrangementet vil der være pølser og sodavand. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Resultatet af anstrengelserne kan opleves den 17. og 18. juni til Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv.

Læs også