Dyrskue-comeback skabte glæde

Der var brede smil over det meste af Dyrskuepladsen i Roskilde, da Danmarks største dyrskue endelig var tilbage.

Også Peter Møller fra S. D. Kjærsgaard havde det store smil fremme over at være tilbage på dyrskuet for første gang siden 2019. Foto: Henning K. Andersen

Himlens sluser åbnede sig en overgang over Roskilde Dyrskue, men det kunne ikke få smilene til at forsvinde hos hverken udstillere eller besøgende.

- Vi har haft rigtig mange gæster, både eksisterende og mulige nye kunder, siger Jesper Koldsø fra Koldsø Smede- og Maskinservice, der traditionen tro havde en pæn stand.

Og han var ikke ene om at glæde sig, sagde han.

- Vi har glædet os meget til at komme tilbage og også brugt en del krudt på at blive klar, men vi kan også godt mærke, at folk også har glædet sig til at komme på dyrskue igen, lød det videre fra Jesper Koldsø.

Der er også kommet pænt med mennesker?

- Ja, det må man sige. Og et eller andet sted er det fint dyrskuevejr. Det er hverken for varmt eller for koldt, og hvis der skulle komme en byge eller to, kan vi sagtens holde til det, sagde han.

Dyrskuepladsen var blevet udvidet for at få plads til en større maskinudstilling. Det kunne man blandt andet forvisse sig om på S.D. Kjærsgaards store stand med Case IH-maskiner. Og her var forventningerne til dyrskuet ganske pæne.

- Det er altid en god måde at møde vores kunder på. Det er både et spørgsmål om at møde nogle nye kunder, som vi ikke kender, men også at vedligeholde og pleje forbindelsen til de kunder, vi har i forvejen, lød det fra sælger Peter Møller.

Alt i alt fyldte maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue 63.000 hektar.

Læs også