CN Agro fik ny ejere på Landsskuet

Christian Nørgaard har solgt sit livsværk, CN Agro.

Det var i en flyver på vej hjem fra en rejse i USA, at Christian Nørgaard i 1989 fik idéen. Hurtigt tegnede han den foderhæk, der kom til at danne grundlaget for CN Agro.

Nu er det imidlertid slut. Efter 33 år har 83-årige Christian Nørgaard valgt at sælge sit livsværk.

Christian Nørgaard har gået med tankerne om at afhænde CN Agro i længere tid. Corona-krisen gjorde det sidste.

- Med først finanskrisen og coronakrisen tænkte jeg, at nu skulle det være slut. For det er blevet andre tider for både køber og sælger, siger Christian Nørgaard.

Tryg overdragelse

Det er ingen tilfældighed, at det netop er Tommy Drejer, der kommer til at sidde for bordenden i CN Agro. Han har tidligere været ansat hele 18 år i virksomheden.

- Vi kom tilfældigvis til at snakke om, at han skulle overtage virksomheden. Jeg sagde, at han bare skulle købe den, for så var det så nemt, siger Christian Nørgaard med et smil, som er glad for, at det netop er Tommy, som har overtaget.

- Det er godt. Det er jeg glad for, for Tommy kender det hele.

- Der var nogle, der ville betale mere for CN Agro, men det betød meget, at køberen er én, vi kender, og som kan køre det videre. Det betyder rigtig meget.

En modnet beslutning

For Tommy Drejer var der tale om en mulighed, han ikke kunne lade gå fra sig, fortæller han.

- Vi har fået lavet en god kombination, hvor Christian bliver og hjælper lidt nogle dage om ugen. Det, at vi kan sparre med ham, er guld værd, siger Tommy Drejer.

Mikkel Drejer, Tommy Drejers søn, har også købt en andel i CN Agro. Under Landsskuet gav han en hånd med på standen. Faktisk var det første, han solgte, den røde foderhæk, hvis prototype dannede grundlaget for CN Agro dengang i 1989.

Den formelle overdragelse trådte i kraft den 1. juli under Landsskuet.

Læs også