Fokus på de slidte led

Lars Christensen fra Aars er en af de landmænd, som har fundet hjælp i kosttilskud til sine slidte skulder.

Lars Christensen har været selvstændig mælkeproducent i Aars på den gård, han overtog fra sin far i 1982, og som hans bedstefar byggede i 1900. De første mange år stod køerne i bindestald og senere, i år 2000, byggede Lars en løsdriftsstald med plads til 70 køer og fik en malkerobot. Kun seks år senere solgte han dyrene og valgte at have kviehotel i tre år, indtil stalden blev indtaget af 42 hereforddyr og et job ved Grundfos.

I december 2021 var Lars Christensen tæt på at sige stop.

- Jeg kunne simpelthen ikke bruge min højre arm. Jeg kunne ikke få armen op over skulderhøjde, og det værste var, at jeg slet ingen kræfter havde i armen, fortæller Lars Christensen.

Han kunne ikke skifte gear i bilen, og nattesøvnen blev også udfordret, og samtidig blev det sværere og sværere at gøre alt med venstre hånd.

Lars Christensen kom i kontakt med Kirsten Bak Hansen, indehaver af Sundhedsshoppen, som satte ham i gang med to kosttilskudsprodukter. Et til at opbygge slidte led, og et som renser ud i affaldsstofferne og får ledvæsken til at flyde, så kroppen begynder at reparere sig selv.

- Genialt synes jeg, idet produkterne jo også virker på alle mine andre led, og da jeg har kørt meget traktor uden servostyring, malket køer i en bindestald, er der selvfølgelig også andre led, der er medtaget, forklarer Lars Christensen.

Allerede efter cirka tre til fire uger kom der en mærkbar forbedring.

- Jeg behøvede ikke længere at tage noget til at dæmpe den jagende fornemmelse i skulderen med, og kræfterne kom tilbage. Nu kan jeg svinge armen hele vejen rundt, spille bold med vores børnebørn, kaste en snebold og bruge armen, som jeg har lyst til. På mit arbejde er det en kæmpe lettelse, at jeg ikke længere behøver at bruge venstre arm til alt, for så vil den jo også bare blive overbelastet, griner Lars Christensen, som senere har fået problemer med kolde fødder og uro i benene om natten. Noget, som også er kommet til livs med kosttilskud.

Kirsten Bak Hansen og Sunshedsshoppen glæder sig til at møde de besøgende på Agro Nord, hvor hun står i foyeren.

Læs også