Hallund Staldservice: - Vi er her endnu

Efter Mullerup-fabrikken på Fyn lukkede, har Hallund Staldservice fundet alternative leverandører og købt det tilbageværende reservedelslager. Det betyder, at de som altid kan reparere og servicerer Mullerup-anlæg.

- Med lukningen af Mullerup var der flere, der troede, at vi også lukkede. Men det gør vi ikke, vi er her endnu og er stadig de samme, som vi altid har været, fortæller Anne Marie Larsen, som sammen med sin mand Anders Larsen ejer Hallund Staldservice. Arkivfoto Hos Hallund Staldservice har man altid kunne bestille det, som virksomheden kalder en ombytningsvogn.

Det er halvandet år siden, at Hallund Staldservice fik beskeden om, at Mullerup-fabrikken på Fyn ville lukke ved udgangen af 2022.

Hos Hallund Staldservice har man blandt andet brugt tiden på at finde alternative leverandører, så de nu kan meddele, at alt er ved det gamle med hensyn til service og reparation af Mullerup-produkterne.

- Men lukningen af Mullerup var der flere, der troede, at vi også lukkede. Men det gør vi ikke, vi er her endnu og er stadig de samme, som vi altid har været, fortæller Anne Marie Larsen, som sammen med sin mand Anders Larsen ejer Hallund Staldservice.

Reservedele i massevis

Hos Hallund Staldservice har man på nuværende tidspunkt omkring 100 Mullerup-hængebaneanlæg, som kører i Vendsyssel og Himmerland. Herudover kommer Mullerup-strømaskiner, -udmugningsanlæg, -kobørster og så videre.

- Så kunderne behøver ikke fare ud, rykke tingene ned og købe noget andet, siger Anne Marie.

Reservedelslageret bugner, da Hallund Staldservice blandt andet valgte at købe lageret fra Mullerup på Fyn og flytte til deres virksomhed udenfor Brønderslev.

Ombytningsvogne

Hos Hallund Staldservice har man altid kunne bestille det, som virksomheden kalder en ombytningsvogn.

- Altså hvis man har en fodervogn, og man trænger til at få en anden, så får vi den gamle i bytte, og så får man en anden, der er fuldstændig totalrenoveret, hvor alt har været skilt ad og bygget op igen med nye reservedele, og faktisk stort set fremstår som ny, siger Anne Marie Larsen og fortæller, at der altid står en ombytningsvogn klar til hængebaneanlæg.

Nu hele landet

Hallund Staldservice har netop solgt en fodervogn på Fyn og en i Sønderjylland.

- Det er nye områder for os, men det er jo ikke bare heroppe, at der er nogen, der har Mullerup-produkter, det er over hele landet, så nu håber vi at få hele Danmark med, når nu vi har så mange reservedele, der ligger til det, fortæller Anne Marie.

For der er mange reservedele og også så mange, at kunderne ikke skal være bange for, at lageret i Hallund bliver tømt.

- Vi har så vi kan holde folk kørende de næste 20-30 år og så er vi nok gået på pension til den tid. Så det bliver slet ikke noget problem, griner Anne Marie Larsen.

Hun og Anders glæder sig til at vise de besøgende på Agro Nord, at de stadig er der.

- Vi er de samme, vores montører er de samme. Og vi er rustet til de kommende år og til at servicere kunderne med de produkter, de har.

Læs også