Autostyring for alle på Landsskuet

Jens Lübeck Agro markedsfører nu også autostyringsanlæg fra CHCNAV, der blandt andet kan opleves i forbindelse med Landsskuet i Herning.

Såsættet set udefra. Kristian, som kører med det andet anlæg, er enig med Brian og tilføjer: - Og så er anlægget samtidig utrolig enkelt at betjene, og det kører bare. Kristians anlæg set udefra.

CHCNAV er en af verdens største udbydere af GPS-udstyr. NX510 SE er det sidste nye indenfor professionelle RTK-autostyringsanlæg til eftermontering. Det vil blandt andet kunne opleves i forbindelse med Landsskuet i Herning, hvor Jens Lübeck Agro er blandt udstillerne.

Carsten Kristensen Maskinstation og Entreprenør i Skelund ved Hadsund var en af de første til at få to styk CHCNAV-autostyring monteret på to af sine New Holland-traktorer: Vi har været på besøg hos Carsten for at følge op på deres erfaringer med udstyret.

- Valget faldt på CHCNAV fra Jens Lübeck Agro blandt andet fordi montering, som vi selv udførte, er ukompliceret og så leverer Jens Peter Lübeck en god support og endelig giver CHCNAV virkelig meget til prisen, fortæller Carsten.

Carsten har allerede bestilt det tredje anlæg, som skal monteres på mejetærskeren.

CHCNAV NX510SE-systemet kombinerer GNSS+INS terrænkompensations-teknologi og tracker samtlige frekvenser, der er til rådighed inklusiv det nye GPS L5 signal, hvilket sikrer håndfri kørselspræcision på 2,5 centimeter og under gunstige forhold helt ned til 0,5 centimeter. Dette betyder også, at systemet meget hurtigt er »oppe at køre« samt at man ikke mister signalet, når man for eksempel kører under træer eller imellem bygninger. Systemet kan også arbejde »out off sight« (uden at kunne se satellitter) i op til 10 minutter uden at miste nøjagtigheden.

NX510SE-systemet har indbygget Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 4G-modem og endda et indbygget UHF-radiomodem. Systemet har en stor industritablet 10,1 tommer touchskærm med Androidt-styresystem og Intuitiv AgNav-software til at kontrollere alle operationer lige ved hånden.

CHCNAV Autostyring kan opleves på Landsskuet i Herning.

HIGHLIGHTS:

* Tracker på samtlige tilgængelige satellitsystemer: GPS, GLONASS, Galileo & BeiDou.

* Præcis RTK-signal med centimeter nøjagtig styring.

* U-vending på forageren.

* Terrænkompensation samt styrevinkelsensor mm.

* Lynhurtig montering og opsætning.

* Passer på alle gængse traktorer.

* Kan nemt flyttes til andre køretøjer (hukommelse på op til 10 enheder).

* Komplet anlæg med lydløs ratmotor, antenne, 10,1 tommer touchskærm og bakkamera.

* Mulighed for at styre køretøjet baglæns.

* Kom til Hadsund og få en prøvetur i vores demotraktor.

Læs også