Kineserne vil godt importere danske svinepølser
Der skal en ekstra markedsføringsindsats til for fuldt ud at udnytte Danmarks nye adgang til at eksportere varmebehandlet svinekødsprodukter til Kina, skønner L&F-direktør.

EU-landbrugskommissær Phil Hogan her i midten deltog i åbningen af SIAL China 2018 i Shanghai og besøgte også den danske stand. Det er chefkonsulent i L&F, Jens Ring, til venstre og L&F-direktør for Handel, Marked & Ernæring, Jan Laustsen, til højre. I alt syv danske virksomheder deltager på messen. Foto: L&F
På Kinas største fødevaremesse, SIAL China i Shanghai, viser De kinesiske importører i disse dage interesse for varmebehandlet svinekød, som Danmark i februar fik en særlig adgang til at eksportere til landets kæmpestore marked. Men der skal stadig en ekstra indsats til fra de danske eksportørers side for at gøre de kinesiske kunder interesserede i at hjemtage pølser, pålæg eller dåseskinker fra de danske slagte
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her