Brændstof og smøremiddel til dansk landbrug

For Uno-X er det afgørende at møde landbrugskunder i øjenhøjde og med faglig indsigt, når det handler om at servicere bedrifterne bedst muligt.

Michael B. Hansen, markedsdirektør for erhverv, Uno-X. Kollegaerne kommer gerne ud og møder kunderne i virkeligheden for at have bedre indsigt i hverdagen på gårdene.

Uno-X leverer blandt andet diesel og smøreolie til landbruget. Her er der mennesker, som taler med mennesker, og plads til fleksible aftaler, som passer til hver enkelt landbrugsbedrift.

- Vi går enormt meget op i, at der er mennesker forrest i alting. Vi prøver at forstå landmændene og landbruget så godt som overhovedet muligt, og det gør vi hver evig eneste dag, siger Michael B. Hansen, markedsdirektør for erhverv hos Uno-X.

Han lægger vægt på, at det aldrig skal være et bureaukrati af systemer, der styrer. Det skal være, når kunden har behov. Selvom Uno-X er en stor virksomhed, så er kunsten nemlig at agere som en lille virksomhed.

På forkant med behovene

Samarbejdet skal være i øjenhøjde. En stor del af arbejdsglæden ligger ifølge Michael B. Hansen i, at man kan understøtte landmanden ved at være proaktiv, når der er allermest travlt.

- Noget af det bedste ved vores arbejde er, hvis vi kan formå at være på forkant, så en kunde undgår et tørløb, siger han og fortsætter:

- Når der er travlt på marken, og opsynet med olietanken ikke altid er lige så stringent som vanligt, så er det en virkelig god følelse at gribe ind og sikre effektiviteten, inden tanken er tom.

Tilstræber erfaring

Uno-X har leveret olie i flere årtier, hvilket skaber en vis erfaring til at servicere landbruget. Det betyder, at langt de fleste kollegaer hos Uno-X har oparbejdet en stor erfaring, som man trækker på, når de travleste perioder står for døren.

- Når vi bliver kontaktet af en kunde, så tilstræber vi at være så godt med, at vi allerede ved, hvor tanken står på bedriften, fortæller Michael B. Hansen.

- Vi skal sikre at få alle de vigtige informationer med, så vi kan rette dem til eksempelvis vores chauffører, så vi kan levere professionel effektivitet i alle kroge og hjørner af det danske land, siger han videre.

Tilstede i virkeligheden

Når det handler om at holde sig opdateret på udviklingen, så gælder det også om, at man kommer i marken og besøger bedrifterne.

- Vi sørger for at besøge landmændene regelmæssigt. Jeg kalder det gerne at komme ud og »sparke til tanken«. Det skal aldrig være systemer, der styrer. Det skal være mennesker, der taler med hinanden, påpeger Michael B. Hansen.

- Vores systemer og tankalarmer på er blot værktøjer, som skal sikre effektivitet og understøtte det samarbejde, som vi har med hinanden, slutter han.

Læs også