Forskere vil bruge gule ærter til at lave planteost
Gule ærter viser lovende resultater som fremtidens planteost, lyder det fra forskere på Københavns Universitet.

Det er lykkedes forskere at udvikle en prototype til fremtidens planteost, som bygger på proteiner fra gule ærter. Foto: Pixabay
Det er lykkedes forskere fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet at udvikle en prototype til fremtidens planteost, som bygger på proteiner fra gule ærter.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her