Dava Foods lancerer plantebaserede middagsprodukter

Dava Foods opruster på plantemarkedet med lanceringen af henholdsvis »No Beef«, »No Chicken« og »No Kebab«.

Dava Foods har skabt en række plantebaserede produkter, baseret på ærter og bønner, hvor forbrugerne blot skal blande plantestykker med krydderi, vand og olie. 

- Vi vil med No Beef, No Chicken og No Kebab gå målrettet efter at blive danskernes favorit på de kødfrie dage, og vi vil gøre dem glade for bælgfrugter, fordi det er nemt at lave, tager kort tid, smager dejligt og er fyldt med proteiner. Det kan være svært at få så mange bælgfrugter i kosten som anbefalingen fra Fødevarestyrelsen lyder på, når bælgfrugter som råvare er tidskrævende. Derfor er No-serien et oplagt alternativ, forklarer marketingchef hos Dava Foods, Sune Andersen.  

- Bælgfrugter er ofte meget neutrale i deres smag, men er rigtig gode til at trække smag fra blandt andet krydderi. I Davas egen krydderifabrik har vi udviklet specialtilpassede krydderimix til produkterne. Davas krydderimix i måltidsløsningen gør det nemt for forbrugerne at skabe velsmag. Det mener jeg virkelig, at vi har ramt med No-serien, forklarer CEO Ivan Noes.

No-serien er kendetegnet ved, at den er økologisk, glutenfri og har et højt indhold af protein.   

Læs også