16 avlermøder på to uger

I løbet af et par uger i december holder DLF 16 avlermøder over hele landet.

FRØ I årets sidste måned holder DLF 16 avlermøder over det ganske land, og syv af møderne foregår øst for Storebælt – med VKST i Sorø som første stop mandag den 9. december.

De resterende seks østdanske avlermøder er fordelt på tre møder i de to sidste uger inden jul, og det er begge uger tirsdag, onsdag og torsdag.

Tirsdag den 10. december er det i Restaurant Bangs Have i Maribo på Lolland, onsdag den 11. i Aakirkeby-Hallen på Bornholm og om torsdagen på Hotel Scandic i Roskilde.

Ugen efter er det første DLF-møde øst for Storebælt på Rosenfeldt Gods ved Vordingborg tirsdag den 17. december, dernæst er det på Støberiet i Stege på Møn, inden møderækken slutter i Dansk Planteforædling ved Store Heddinge på Stevns.

Samtlige møder begynder klokken 9.30 og slutter med frokost klokken 12.45. I løbet af de godt tre timer vil der være en markedsorientering, som vil redegøre for salgs- og markedssituationen samt behov for udlæg til foråret 2020.

Avlermøderne byder også på informationer om nye tiltag og aktiviteter, ligesom der naturligvis bliver en opdatering af årets frøhøst, både lokalt og landsdækkende, meddeler DLF, der har hovedsæde i Roskilde.

jhal

Læs også