Thomas producerer 10.000 svin om året med familien: - Det her er, hvad landbrug virkeligt handler om i USA

Thomas Titus er svineproducent og planteavler i Elkhart, Illinois, og han føler sig heldig over at være født ind i livet som landmand. For ham er familien det vigtigste element i livet som farmer i USA.

- Det er det her, landbrug handler om i Amerika: At være i stand til at give dine børn muligheden for at kunne deltage i de lidenskaber, du har, og være i stand til at være naturbevarende og opretholde jorden og at give det videre til den næste generation. Dét er i sidste ende, hvad målet er.

Sådan lyder det fra Thomas Titus, der er svineproducent og planteavler i Elkhart, Illinois – et stop på vejen på den historiske Route 66.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Effektivt Landbrug på Route 66

Som optakt til præsidentvalget i november rejser Effektivt Landbrug til USA for at tale med landmænd langs Route 66. Her kan du lære om de udfordringer, landets ranchers og farmers står med i hverdagen, og hvilke håb og ønsker de har til den kommende præsident.

Læs mere her

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også