Forventer at Tyskland får ASF

Med Polen som nabo har de tyske landmænd Bodo Zier og Andreas Baum fokus på, at deres land får ASF. - Vi vil i så fald fortsætte med svineproduktion. Men mange andre vil stoppe, siger de.

Det tyske landbrugsselskab Priessnitz har for nogle år siden udarbejdet en udbygnings- og investeringsstrategi, der blandt andet har omfattet nye svinestalde, nye ungdyrstalde til kvæget og et større biogasbyggeri.

- Den strategi følger vi stadig og er netop i gang med en gennemgribende renovering af vores kostalde, fortæller Bodo Zier.  

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs mere om Afrikansk svinepest

ASF er en virussygdom med høj dødelighed. Derfor er der stort fokus på effektiv smittebeskyttelse for at undgå et udbrud på dansk jord.

Læs mere her

Læs mere om Kvæg- og malkestalde

Valget af staldsystemer er afgørende for både produktivitet og dyrevelfærd i landbrugsdrift. Læs mere om emnet, og bliv inspireret af andres arbejdsgange og implementering af teknologier og automatiseringer.

Læs mere her

Læs også