Linne er chef i marken på den store RBPI-farm i Rusland

Linne Fromm-Christiansen er planteproduktionsdirektør i RBPI-koncernen i Rusland, og hun fortæller, at den vigtigste opgave i Rusland er at finde stabile og dygtige medarbejdere. Hun har lært at tackle udfordringen som kvindelig direktør ved selv at være en dygtig praktiker.

Såning af no till-vinterhvede efter hestebønner i Nizhny Novgorod i efteråret 2019. - Efter sen høst var vi pressede på tiden, så vi lavede et forsøg med no till på 450 hektar. Status er, at hveden ser rigtigt fornuftig ud på nuværende tidspunkt, fortæller Linne Fromm-Christiansen. Oprensning af grøfter med egen gravemaskinen i Kaliningrad. Den kører 24/7 året rundt med tre faste medarbejder. Fotos: Linne Fromm-Christiansen. Middagspause for tærskerholdet i Kaliningrad-afdelingen Ermakova. Holdet består af seks mejetærsker og tre sneglevogne. Dertil kommer en mekaniker, som er klar i marken, hvis der skulle blive brug for en servicebil og hjælp undervejs. Der bringes varm mad ud hver dag. Årets højdepunkt for mange er høstfesten med alle medarbejdere i Kaliningrad-regionen. 
– Det eneste, de ikke gider, er at blive fotograferet. Så en del er ikke med på billedet, fortæller Linne Fromm-Christiansen.

Hvordan starter man en landbrugsbedrift op i Rusland og kommer fra nul til 25.000 hektar på 14 år?

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også