Ny malkekarrusel er en kæmpe fordel

Ikke alene er den fuldautomatiske karrusel til 60 køer meget velfungerende og effektiv. Men med de strenge corona-restriktioner kan Poul Golobs ansatte også holde anderledes god afstand end i en malkegrav.

Poul Golob og hans tre brødre er mælkeproducenter på deres fælles farm i staten Washington i det nordvestlige USA ved grænsen til Canada.

- Vi malker tre gange dagligt vores 2.400 holsteinkøer i en helt ny malkekarrusel med plads til 60 køer ad gangen, fortæller han i denne uge til Effektivt Landbrug.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs mere om Kvæg- og malkestalde

Valget af staldsystemer er afgørende for både produktivitet og dyrevelfærd i landbrugsdrift. Læs mere om emnet, og bliv inspireret af andres arbejdsgange og implementering af teknologier og automatiseringer.

Læs mere her

Læs også