bannerPos

Længere regn- og tørkeperioder i vente

Længerevarende perioder med skiftevis regn og tørke. Det er fremtidens scenarie for planteavlerne og halmleverandørerne, spår en ny klimaundersøgelse fra folk fra Humboldt Universitet i Berlin.
28-08-2019 11:45

Fremtidens planteavlere og halmleverandører kommer med stor sandsynlighed til at slås med længere perioder med ekstrem varme og længere perioder med kraftig regn.

- Ekstremt vejr bliver mere vedholdent. Varme og tørre perioder såvel som perioder med kraftig regn hver dag bliver længere, siger klimaanalytiker Peter Pfleiderer fra Humboldt Universitet i Berlin, til Reuters. Han er hovedmanden bag en ny undersøgelse publiceret i Nature Climat

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next