Velkommen til Hestemediet

Den 5. oktober udkommer det første Hestemediet sammen med LandbrugØst, og fra den 7. oktober kan du hver dag også finde os på hestemediet.dk.

Nu kommer Hestemediet snart til din postkasse. Hver tredje uge på print sammen med LandbrugØst og dagligt på nettet – www.Hestemediet.dk – fra mandag den 7. oktober.

Hestemediet er et nyt og specialiseret fagmedie, der er dedikeret hestebranchen.

Vi leverer indhold om blandt andet lovkrav, staldforhold, gode råd til endnu bedre ridning, portrætter og meget andet.

Vores målgruppe inkluderer blandt andet hesteejere, rideklubber, ryttere og ejere af landejendomme samt sportsudøvere, stutteriejere og avlere foruden alle følgeerhvervene.

Vores væsentligste fokus er at favne bredden og informere om alt det, det kræver at holde hest. Samtidig håber vi at inspirere til god ridning og pasning af hestene samt gennem portrætter at røre, udfordre og glæde med gode livshistorier.

Redaktionen består af Camilla Bønløkke og Henriette Lemvig, der begge har været del af L-Mediehus i mange år. Ligeledes er de begge ryttere og hesteejere fra barnsben, og har et bredt kendskab til, hvad det kræver at holde hest.

Vi er allerede i fuld gang med at færdiggøre den første avis og forberede den daglige strøm af artikler på nettet. Vi glæder os til at få alle jer med på holdet.

Læs også