bannerPos

2. års hvidkløver høstet på Krenkerup Gods

Forvalter Thomas Madsen konstaterer at 2. års hvidkløvermarken giver 500 kg pr. hektar.

AF: HENRIK SIEBEN

JOURNALIST
25-07-2019 12:03
På Krenkerup Gods på Lolland tog man i går hul på årets høst af hvidkløver. Det skete på en 2. års mark.

- Umiddelbart ser det tilfredsstillende ud, det vi har høstet indtil nu. Sådan lyder det fra den relativt nye forvalter på Krenkerup Gods, Thomas Madsen, da Effektivt Landbrug møder ham på en hvidkløvermark nær Våbensted ved Sakskøbing på Lolland.

Det bekræftes af inspektør på Krenkerup, Søren Jespersen, der dog ikke vil sige noget om eventuelt udbytte:

- Vi har ikke vejet det endnu, så de

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.

Nyt it-samarbejde bliver til Terra Connect

DLG Connect skifter navn, efter Velas er indtrådt i ejerkredsen med købet af 40 procent af aktierne fra DLG. Samtidig flytter medarbejderne ind i Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

- Vi vil gøre branchen verdensførende

En ny national klynge indenfor fødevarer og bioressourcer er født. Med tårnhøje ambitioner i bagagen, er klyngen klar til at hjælpe danske virksomheder til vækst.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Erfaringer med par- og gruppevis opstaldning af kalvene

Måske er det kalvestaldens tur til en opdatering. I hvert fald vælger flere og flere at opstalde deres kalve par- eller gruppevis. En jordbrugsteknologstuderende har besøgt en række konventionelle landmænd og hørt deres erfaringer med opstaldningsformen.
Side 1 af 1850 (36997 artikler)Prev1234567184818491850Next