Grovvarechef: - Det er svært at finde huller i osten

Stemningen i Danish Agros afdelinger rundt om i landet er lige så god som ude hos landmændene, lyder det fra øverste direktør for Danish Agros grovvaredivision, Henning Fogh. Han kan ikke erindre en høst, hvor nemhed, udbytte og afregningspriser er gået op i en højere enhed, som de gør i år.

- Det er svært at finde huller i osten, når man taler om høsten 2022, siger Henning Fogh, som er administrerende direktør for Danish Agros grovvaredivision, da Effektivt Landbrug fanger ham på telefonen tirsdag formiddag.

Natten til tirsdag bevægede en regnvejrsfront over landet fra sydøst og gav torden og lyn fra Lolland til Thy. Særligt Syd- og Vestjylland samt dele af Vendsyssel og Sjælland er gået helt fri, og her byder tirsdagen altså på endnu en høstdag.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Høst-Tour

»Bondemanden han har altid travlt på sin bondegård«, lyder børnesangen. Og det har landmanden da også - især under høsten. Bliv klar til høst med Effektivt Landbrugs årlige Høst-Tour, hvor vi sætter fokus på vigtige udviklinger og nyheder, du ikke må gå glip af.

Læs mere her

Læs også