Kokkekonkurrence har åbnet for indstillinger
Smagen er i centrum, når vinderne af de prestigefyldte kokkekonkurrencer Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk & Skaldyr skal kåres til november. Der er nu åbnet for indstillinger.

En af jurymedlemmerne, der skal bedømme årets retter, er Daniel McBurnie (billedet), som vandt Årets Ret med Gris 2020. Foto: Rasmus Palsgård
Kokkekonkurrencerne Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk & Skaldyr har nu åbnet for indstillinger, oplyser Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.
De prestigefyldte kokkekonkurrencer hylder det gastronomiske håndværk og de bedste råvarer, og nu er det så muligt at indstille kandidater til dette års priser.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her