Madens Folkemøde flytter til Nykøbing F

Madens Folkemøde flytter fra Engestofte Gods ved Maribo til Nykøbing Falster for med egne ord at »udvikle sig og tiltrække flere madglade danskere«.

Bestyrelsen for Madens Folkemøde har vurderet, at der er brug for større og anderledes rammer end det, som den mangeårige partner Engestofte Gods ved Maribo kan tilbyde.

Derfor flytter folkemødet til Lolland-Falsters største by: Nykøbing Falster, oplyser Kasper Fogh Hansen, formand for bestyrelsen i Madens Folkemøde.

- Det er virkelig flot, at Madens Folkemøde har etableret sig med succes på ret få år, og jeg er glad for, at vi som kommune stadig kan være med på rejsen

Simon Hansen, borgmester, Guldborgsund Kommune

- Madens Folkemøde fortjener at vokse og blive en endnu større og vigtigere begivenhed for de mange danskere, der interesserer sig for mad og fødevarer. Engestofte Gods har været en unik og smuk ramme, men vi har erkendt, at folkemøder som vores bor bedst i en by, hvor flere kan være med, lyder det fra formanden, der fortsætter:

- Vi er født på Lolland-Falster, Danmarks spisekammer, og vi er glade for, at vi sammen med Guldborgsund Kommune har fundet en ny ramme for Madens Folkemøde. Nykøbing Falster er en charmerende og historisk by ved vandet og omgivet af smuk natur. Her får vi mulighed for at udvikle programmet og aktiviteterne, samtidig med at det bliver nemmere for gæsterne at komme hertil takket være gode togforbindelser til resten af Sjælland og København.

Kommune bakker op

En dialog om flytning er nu i gang mellem Madens Folkemøde og Guldborgsund Kommune, hvor borgmesteren Simon Hansen udtaler:

- Det er virkelig flot, at Madens Folkemøde har etableret sig med succes på ret få år, og jeg er glad for, at vi som kommune stadig kan være med på rejsen.

Næste udgave af Madens Folkemøde – den sjette af slagsen – foregår 15.–17. maj 2025.

Begivenheden er blandt andet støttet af Guldborgsund Kommune, Visit Lolland-Falster og Region Sjælland.

Fakta om folkemødet

  • Danmarks vigtigste madbegivenhed med mere end 200 organisationer og virksomheder i programmet
  • Afholdes 15. maj – 17. maj 2025 i Nykøbing Falster
  • 10.000 gæster i 2024

Kilde: Madens Folkemøde

Læs også