Spis julens rester op den 27. december
Madspildsplatformen Too Good To Go og madspildstænketanken One\Third markerer for andet år i træk den 27. december som Spis Op Dag.

Maria Vestergaard har udviklet en række opskrifter til Spis Op Dag, blandt andet en nudelsalat med rester af juleanden. Pressefoto
Julen er højsæson for både god mad og store indkøb. Men det er også en periode, hvor meget mad ender i skraldespanden. Ifølge tidligere beregninger fra Landbrug & Fødevarer smider danske husholdninger alene i december mad ud for omkring 1,4 milliarder kroner. Det svarer til cirka en tiendedel af årets samlede madspild.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her



































