Vinderne
»Børnenes Pris«
Ildsjæl, som inspirerer børn til at gå i køkkenet og lave mad – udpeget af børnene selv:
Karen-Elisabeth Gadtoft – madblogger og kogebogsforfatter
»Årets Råvareinspirator« – Awardpartner Føtex
Ildsjæl, som inspirerer børn og unge til at træffe valg om råvarer med omtanke for dem selv og klimaet:
Mia Krogh Andersen, køkkenansvarlig, Børnehuset Mælkevejen, Randers
»Årets Madformidler« – Awardpartner Madkulturen
Ildsjæl, som gennem en stærk formidling arbejder for at fremme bedre madvaner blandt børn og unge i grundskolen:
Mette Hauge Falkø, madkundskabslærer, Ebeltoft Skole
»Årets Fællesskaber« – Awardpartner Dansk Industri Fødevarer
Ildsjæl, som bruger maden og måltidet til at skabe stærke fællesskaber blandt børn og unge:
Jacob Ravnsborg, kok og blæksprutte, Sambiosen, Samsø
»Årets Stjerneskud« – Awardpartner Danmarks Fiskeriforening
Ildsjæl, som inspirerer børn og unge til at dykke ned i havets spisekammer:
Brit Østergård Olsen, dagplejer, Ebeltoft
»Årets Smagsgiver« – Awardpartner Svansø
Ildsjæl, som gør børn nysgerrige på at bruge alle deres sanser, når de smager efter og smager til:
Michael Jensen Holm, kok, Kalvebod Fælled Skole
Hovedprisen: »Årets Madsjæl 2022« – Awardpartner Arla
Madsjæl, som gør en ekstraordinær forskel for børn og unges madvaner:
Britta Johnsen, stifter og pædagogisk leder, Svalebækgård Landbørnehave, Haslev