Uændret notering for kreaturer hos Danish Crown

»Priserne vendes opad«, skriver Danish Crown i sin markedsberetning, efter at selskabet har meddelt, at kreaturnoteringerne for næste uger forbliver uændrede.

- Der er god aktivitet på det europæiske marked for okse- og kalvekød, hvor især de bedste udskæringer af kreaturet sælges godt. Derfor arbejdes der med priserne til især det sydeuropæiske marked, der forbereder sig på den kommende turistsæson, lyder det i markedsberetningen.

- De dyre udskæringer til Sydeuropa sælges stadig med god aktivitet, og derfor arbejder vi hele tiden med at vende priserne op i den sammenhæng. Det gælder bredt set på de udskæringer, som er i sæson, for vi ved, at markedet traditionelt holder den største aktivitet her i maj og juni, inden feriesæsonen for alvor slår ind, siger Henning Sønnichsen.

Dansk marked kører godt

Det danske marked kører stadig godt på trods af en koldfront, der har sat de allerhøjeste temperaturer på pause.

- Det danske marked er præget af, at vores samarbejdspartnere i detailhandlen kører et pænt kampagnetryk. Det holder begge vores detailfabrikker i Holsted og Sdr. Felding travlt beskæftigede, så det er bestemt positivt, at det danske marked holder en god aktivitet, siger Henning Sønnichsen.

Læs også