KvægLyt: Ny podcastserie giver aktuel kvægviden og politisk indsigt

Nu kan du lytte til Landbrug & Fødevarers nye podcast-serie KvægLyt med aktuel kvægfaglig viden fra Seges Innovation og politiske kommentarer fra sektor Kvæg.

En ny podcast-serie »KvægLyt« har set dagens lys. Det er Landbrug & Fødevarers sektor Kvæg, der står bag den nye serie, som lægger sig tæt op ad nyhedsbrevet KvægNyt. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

I hver podcast-episode udvælges to af de mest aktuelle og relevante historier fra nyhedsbrevet, som uddybes og perspektiveres af de fagfolk fra Seges Innovation, der står bag.

Desuden får man hver gang en kommentar med fra Landbrug & Fødevarer Kvægs top om aktuelle emner, der rør sig i kvægbruget her og nu – og indblik i, hvordan der arbejdes med dem.

Nogle har det bedre med at lytte end at læse

Formand for sektor Kvæg, Christian Lund glæder sig over den nye mulighed for at nå ud til kvægbrugerne.

- Rigtigt mange går og lytter til podcast, når de arbejder i stalden og marken. Det gælder også mine egne medarbejdere, når de for eksempel strør kalve eller finder køer til inseminøren. Selv lytter jeg til podcast, når jeg sidder i bilen. Derfor synes jeg, det er supergodt, at man nu har mulighed for at tune ind på KvægLyt og blive inspireret og dygtigere ad den vej. Nogen har det bare bedre med at lytte end at læse, lyder det fra formanden.

Flere ord på det politiske og dybere ned i det faglige

Christian Lund bakkes op af sektordirektør for L&F Kvæg, Ida Storm. - KvægLyt giver os mulighed for at komme lidt dybere i nogle af historierne, end man kan med den korte tekst i KvægNyt, siger hun og fortsætter:

- Og så synes jeg, at konceptet med to faglige og en politisk historie i hver episode er rigtig god. For det giver os mulighed for at sætte lidt flere ord på de politiske sager, som vi arbejder med, end vi ellers har mulighed for hen over året.

Også næstformand Karsten Willumsen glæder sig over KvægLyt. - Podcast er en god måde at optimere sin tid på, fordi man kan lave noget andet, imens man lytter. Så vi glæder os til at høre KvægLyt på Kjargaarden, siger næstformanden.

Her finder du KvægLyt

KvægLyt udkommer hver tredje fredag samtidig med KvægNyt. Hvis man modtager KvægNyt som nyhedsmail om fredagen, får man samtidigt et direkte link til den aktuelle KvægLyt-episode i mailen.

Ellers findes KvægLyt ved at søge på »KvægLyt« i telefonens podcast-app.

Podcast er en god måde at optimere sin tid på, fordi man kan lave noget andet, imens man lytter.

Karsten Willumsen, slagtekalveproducent og næstformand i L&F Kvæg

Læs også