Bobmans Milkbus har debut på NutriFair

Bobman præsenterer ny mælkerobot på NutriFair.

Bobmans Milkbus er ifølge producenten en alsidige mælke-transportløsning, der er velegnet til landmænd med store slagtekalve- eller mælkekvægsbesætninger, samt landmænd, som ønsker at pasteurisere framalket mælk til udfodring til småkalve.

- Vi har lyttet til kunderne på NutriFair og skabt en mælkerobot, som industrien har efterspurgt, fortæller Dennis Gits Jensen, medejer af Bobman.

Bobman Milkbus er en manøvredygtig maskine, der giver store arbejdslettelser på den enkelte bedrift. Den er hurtig og transporterer store mængder mælk med ud til kalvestalden. Maskinen laves i to størrelser, 500 liter og 1000 liter, og er et resultat af mange snakke med landmænd om, hvordan man kan optimere sin udfodring.

Lydløs maskine

- Denne maskine er lydløs og skræmmer derfor ikke kalvene væk fra fodertruget. Den isolerede mælketank holder mælken varm også til den sidste kalv i rækken. Ligeledes vil isoleringen reducere energiforbruget til pasteuriseringen væsentligt, da varmetabet er minimalt. Maskinen har været efterspurgt længe. Derfor glæder vi os også rigtig meget til at vise den frem på NutriFair 2024, siger Dennis Gits Jensen.

Teamet hos Bobman ser frem mod præsentation af produktet på messen, som de håber på, vil blive taget godt imod – og føre til mange flere salg. Besøgende på NutriFair 2024 vil få rig mulighed for at få en dybere faglig snak med Bobman-teamet og opleve den nyskabende Milkbus live.

Om Bobman

Se Milkbus i aktion her: https://bobman.dk/dansk/maskiner/milkbus

Læs også