bannerPos

Arla satser på varmebehandlet yoghurt til Kina

04-05-2020 09:34

Et nyt yoghurtkoncept skal imødekomme stigende kinesisk efterspørgsel på varmebehandlet, naturlig yoghurt, som ikke kræver køl, oplyser Arla.

Arla Foods Ingredients (AFI) har nemlig udviklet et nyt koncept til produktion af varmebehandlet yoghurt uden kunstige smags- og konserveringsmidler.

Konceptet er baseret på Nutrilac YO 4575, som er navnet på et nyt valleprotein.

Ifølge AFI har dette protein nogle helt unikke egenskaber i forhold til stabilitet og tekstur i yoghurten. Konceptet er dermed beregnet til youghurtproducenter med premiumprodukter uden tilsætningsstoffer.

Det kinesiske yoghurtmarked vokser eksplosivt, og varmebehandlet yoghurt udgør 30 pct. af markedet med markant højere vækstrater i forhold til kølede yoghurtprodukter og andre mælkeprodukter.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next