bannerPos

Desinfektions-specialist skifter navn

Hypred har skiftet navn til Kersia.
04-01-2020 08:12
Efter en række fusioner har Hypred skiftet navn til Kersia, mens man også har udvidet produktprogrammet.

Efter mere end 25 år på det danske marked bliver Hypred til Kersia.

- Hypred har gennem flere år serviceret dansk landbrug og industrivirksomheder med rengøring og desinfektionsprodukter. Det er produkter til mælkeproducenterne, som har været drivkraften i de mange år, udtaler salgschef Finn Thøgersen.

Gennem de sidste år har det fransk ejede Hypred udvidet deres forretningsområder, og efter fusion med det tyske firma Antigerm, det franske firma LCB og det skotske firma Kilco, var tiden inde til et navneskifte.

- Da Kersia er repræsenteret i mere end 90 lande, er det naturligt at finde et fælles navn til forretningen, konstaterer Finn Thøgersen, der under det nye navn ser frem til at servicere endnu flere grene af landbruget.

- Vi vil se en stærkere udgave af Hypred/Kersia i Danmark. Vi har med disse fusioner fået adgang til nye markeder, blandt andet har vi nu også et stærkt program til svine- og kyllingeproduktionen, fortæller han.

- For salgsenheden i Danmark sker der ingen ændringer. Vi har ordre- og salgskontor i Middelfart og vores lokale salgskonsulenter vil fortsat servicere kunderne i deres lokale område, forklarer salgschefen.

cc

Trump lover guld og grønne skove

Den amerikanske præsident Donald Trump lover i en udtalelse søndag, at handelsaftalen med Kina, vil komme til at gavne amerikanske landmænd økonomisk.

Sparekasse får hård kritik af tilsyn

Den Jyske Sparekasse tager for store risici, og kontrolfunktioner er for dårlige, mener Finanstilsynet i en tilsynsrapport.

Fødevarestyrelsen laver grov fejl på andeslagteri

Andeslagteriet Dan Duck blev hængt ud i Ekstra Bladet efter stor fejl i en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, der fejlagtigt beskyldte medarbejderne for dårlig håndhygiejne.

Udsigt til rekordmange omlægningstjek i 2020

Økologisk Landsforening glæder sig over, at Økologifonden har gjort det muligt at tilbyde omlægningstjek til endnu flere i 2020 end nogensinde før

Gave eller arv kan blive modtagers særeje

Det er fortsat muligt for gavegiver eller arvelader at bestemme, at gaven eller arven skal være modtagerens særeje. Men reglerne om sammenblanding af formueformer ved erhvervelsen er ændret væsentligt, påpeger Seges i et nyt notat.

Økonomi i besætningens holdbarhed

Der er økonomi i besætningens holdbarhed - typisk 17-18 øre i fremstillingspris fra de mest holdbare til de mindst holdbare, vurderer Seges.

Godt med endnu en spiller på markedet

Økologikonsulent Helge Lund, KHL, ser positivt på de nye muligheder, udviklingen af planteprotein giver danske økologiske landmænd og glæder sig over en ekstra mulighed for afsætning.

Roundup er et fornuftigt valg for både mennesker og miljø

Også uden for landbrugets kredse undrer man sig over debatten om glyphosat. - Påstandene om, at Roundup er skadelig for vores sundhed, miljø og klima bygger på et tvivlsomt grundlag, og debatten synes infiltreret af følelser og skræmmekampagner frem for videnskab, skriver læge Ida Donkin i denne uge i Berlingske.
Side 1 af 1748 (34943 artikler)Prev1234567174617471748Next