bannerPos

Desinfektions-specialist skifter navn

Hypred har skiftet navn til Kersia.
04-01-2020 08:12

Efter en række fusioner har Hypred skiftet navn til Kersia, mens man også har udvidet produktprogrammet.

Efter mere end 25 år på det danske marked bliver Hypred til Kersia.

- Hypred har gennem flere år serviceret dansk landbrug og industrivirksomheder med rengøring og desinfektionsprodukter. Det er produkter til mælkeproducenterne, som har været drivkraften i de mange år, udtaler salgschef Finn Thøgersen.

Gennem de sidste år har det fransk ejede Hypred udvidet deres forretningsområder, og efter fusion med det tyske firma Antigerm, det franske firma LCB og det skotske firma Kilco, var tiden inde til et navneskifte.

- Da Kersia er repræsenteret i mere end 90 lande, er det naturligt at finde et fælles navn til forretningen, konstaterer Finn Thøgersen, der under det nye navn ser frem til at servicere endnu flere grene af landbruget.

- Vi vil se en stærkere udgave af Hypred/Kersia i Danmark. Vi har med disse fusioner fået adgang til nye markeder, blandt andet har vi nu også et stærkt program til svine- og kyllingeproduktionen, fortæller han.

- For salgsenheden i Danmark sker der ingen ændringer. Vi har ordre- og salgskontor i Middelfart og vores lokale salgskonsulenter vil fortsat servicere kunderne i deres lokale område, forklarer salgschefen.

cc

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Studietur til Brasilien og Argentina

Landbrug, natur og kultur er meget anderledes i Brasilien og Argentina på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser. Nu er der en chance for at opleve det på en studietur fra 18. november til 1. december i år.

Det trækker mod en tidlig høst

- Afgrøderne står godt lige nu, men vejrudsigten siger tørt og varmt de kommende uger. Så jeg forudser, det bliver en tidlig høst indenfor den normale høstperiode, vurderer Mogens Hansen.

No till giver senere såning af vårafgrøder

På Lynggård har man efterhånden mange års god erfaring med pløjefri dyrkning. - Vi ser mest en udfordring i koldere jord om foråret og dermed let 14 dages senere såning af vårafgrøder, siger driftsleder Mogens Hansen.
Side 1 af 1849 (36977 artikler)Prev1234567184718481849Next