bannerPos

Fra fornemmelse til fakta

Torben Brodersen har i flere år arbejdet tæt sammen med DLF i forhold til græsmarkerne. Nu håber han i samarbejde med Vibeke Duchwaider, D&K Gruppen, (i midten) at blive endnu skarpere på grovfoderprocessen fra mark til foderbord. Fotos: Christian Carus

Christian Carus

Fagjournalist
18-09-2019 12:06
Registrering af udbytte på markniveau er et af de tiltag, der i samarbejde med D&K Gruppen skal gøre Torben Brodersen skarpere på grovfoderomkostninger og muligheder for optimering.

Han føler selv, at han plejer at have en nogenlunde fornemmelse af, hvor meget græs, der er at hente på de forskellige marker, forklarer Torben Brodersen, mens han nærstuderer udbytteresultaterne for sine marker sammen med kvægrådgiver Vibeke Duchwaider fra D&K Gruppen og produktchef Gurli Klitgard, DLF.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next