Laveste niveau siden 1980'erne: Hvorfor klækkes der færre æg i USA?
Et fald på 6 procentpoint i klækningsprocenten i amerikansk slagtekyllingeproduktion siden 2012 har vakt opsigt, skriver Poultry World.

Foto: Colourbox
En ny rapport fra Innovate Animal Ag peger på, at klækningsprocenten for slagtekyllinger i USA er faldet fra 85 procent i 2012 til 79 procent i 2024 – det laveste niveau siden 1980’erne. Faldet svarer til, at 550 millioner færre kyllinger klækkes årligt, hvilket har betydelige konsekvenser for produktionen og økonomien, skriver Poultry World i en større markedsanalyse.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her