Kinesisk svinekød er steget mere end 20 procent

Selvom svinekød typisk udgør omkring 60 procent af kødet i en traditionel kinesisk kost, så er der nu forbrugere, der ifølge asia.nikkei.com vælger det helt fra, efter at det er steget mere end 20 procent. Foto: Colourbox
Opbygning af Kinas nationale reserver af svinekød medfører markant stigning i de kinesiske svinepriser, fremgår det af webmediet asia.nikkei.com
Svinekøds-futures er ifølge mediet allerede sprunget mere end 20 procent i vejret i forhold til juli i kølvandet på, at Beijing har foretaget storindkøb af svinekød.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her