I Kina producerer de svinekød med et stort økonomisk tab
Svineproducenter i Kina oplever rekordstore tab på grund at høje foderpriser og et fald i den indenlandske efterspørgsel efter svinekød. For at håndtere situationen har de kinesiske svineproducenter været nødsaget til at reducere i forbruget af den proteinholdige sojaskrå og erstatte med blandt andet ris.

De kinesiske svineproducenter er hårdt ramt på pengepungen på grund af de høje afgrøde- og foderpriser kombineret med en faldende efterspørgsel for svinekød, efter at restauranter har været nedlukket under Covid-19.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her