bannerPos

Danish Crown sender underdirektør til Kina

09-11-2019 15:40

Danish Crown udstationerer fra den 1. januar næste år underdirektør Søren Tinggaard til Shanghai i Kina, oplyser koncernen.

Søren Tinggaard har haft med Kina at gøre for Danish Crown Pork i omkring 20 år og får ansvaret for den strategiske udvikling af Danish Crowns kinesiske forretning.

- Jeg er utrolig glad for, at Søren har sagt ja til den nye udfordring. Han har allerede en dyb indsigt i kinesisk kultur, og ved hvordan man begår sig landet. Derfor er han den helt rigtige person til jobbet, siger Søren F. Eriksen, Executive Vice President Danish Crown Pork.

Søren Tinggaard kommer til at arbejde med udgangspunkt i Shanghai, hvor han får plads på Danish Crowns og ESS-Foods fælles kontor.

- Udnævnelsen af Søren er et naturligt næste skridt i det fortsatte strategiske arbejde mod at sikre en væsentlig tilstedeværelse for Danish Crown på det kinesiske marked i fremtiden. Han skal blandt andet undersøge grundlaget for investeringer i flere fabrikker og i det hele taget sikre en fortsat udvikling af vores kinesiske forretning, siger Søren F. Eriksen.

Søren Tinggaard, udnævnes samtidig til Vice President, China Business Development og får direkte reference til Søren F. Eriksen. Alle nuværende referencer vil i en periode fortsat referere til Søren Tinggaard.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.
Side 1 af 1852 (37039 artikler)Prev1234567185018511852Next