Danish Crown sender underdirektør til Kina

Danish Crown udstationerer fra den 1. januar næste år underdirektør Søren Tinggaard til Shanghai i Kina, oplyser koncernen.

Søren Tinggaard har haft med Kina at gøre for Danish Crown Pork i omkring 20 år og får ansvaret for den strategiske udvikling af Danish Crowns kinesiske forretning.

- Jeg er utrolig glad for, at Søren har sagt ja til den nye udfordring. Han har allerede en dyb indsigt i kinesisk kultur, og ved hvordan man begår sig landet. Derfor er han den helt rigtige person til jobbet, siger Søren F. Eriksen, Executive Vice President Danish Crown Pork.

Søren Tinggaard kommer til at arbejde med udgangspunkt i Shanghai, hvor han får plads på Danish Crowns og ESS-Foods fælles kontor.

- Udnævnelsen af Søren er et naturligt næste skridt i det fortsatte strategiske arbejde mod at sikre en væsentlig tilstedeværelse for Danish Crown på det kinesiske marked i fremtiden. Han skal blandt andet undersøge grundlaget for investeringer i flere fabrikker og i det hele taget sikre en fortsat udvikling af vores kinesiske forretning, siger Søren F. Eriksen.

Søren Tinggaard, udnævnes samtidig til Vice President, China Business Development og får direkte reference til Søren F. Eriksen. Alle nuværende referencer vil i en periode fortsat referere til Søren Tinggaard.

Læs også