bannerPos

Danish Crown sender underdirektør til Kina

Danish Crown udstationerer fra den 1. januar næste år underdirektør Søren Tinggaard til Shanghai i Kina, oplyser koncernen.

Søren Tinggaard har haft med Kina at gøre for Danish Crown Pork i omkring 20 år og får ansvaret for den strategiske udvikling af Danish Crowns kinesiske forretning.

- Jeg er utrolig glad for, at Søren har sagt ja til den nye udfordring. Han har allerede en dyb indsigt i kinesisk kultur, og ved hvordan man begår sig landet. Derfor er han den helt rigtige person til jobbet, siger Søren F. Eriksen, Executive Vice President Danish Crown Pork.

Søren Tinggaard kommer til at arbejde med udgangspunkt i Shanghai, hvor han får plads på Danish Crowns og ESS-Foods fælles kontor.

- Udnævnelsen af Søren er et naturligt næste skridt i det fortsatte strategiske arbejde mod at sikre en væsentlig tilstedeværelse for Danish Crown på det kinesiske marked i fremtiden. Han skal blandt andet undersøge grundlaget for investeringer i flere fabrikker og i det hele taget sikre en fortsat udvikling af vores kinesiske forretning, siger Søren F. Eriksen.

Søren Tinggaard, udnævnes samtidig til Vice President, China Business Development og får direkte reference til Søren F. Eriksen. Alle nuværende referencer vil i en periode fortsat referere til Søren Tinggaard.

Pivot-vanding er fremtiden

Bauer får de første pivot-anlæg ud at køre inden længe i Danmark, lyder det fra firmaets danske specialist Jacob Johnsen.

Tysk notering over 14 kroner

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 4 cent til 1,89 euro pr. kg (14,08 kroner), meddeler Danske Svineproducenter.

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Et samarbejde i top

Brødrene Søren og Peter Kreutzfeldt overtog sammen den fædrene gård i sommeren 2017. Et forløb og et samarbejde som de fleste nok vil misunde.

Cirkulær økonomi på globalt plan

Den cirkulære økonomi er vejen frem, hvis kloden skal i balance globalt – og Danmark er med helt fremme, fastslog Claus Stig Pedersen, der er direktør for bæredygtighed og Public Affairs i den danske virksomhed Novozymes. Han var blandt indlægsholderne ved Frejs Fødevarekonference.
Side 1 af 1691 (33804 artikler)Prev1234567168916901691Next