bannerPos

Eksporten af soja skuffer

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
14-02-2020 22:20
Modsat den tiltagende købsinteresse efter hvede ude på det fysiske marked, så skuffer de seneste eksportal derimod for sojabønner. Forklaringen finder vi i Kina, hvor de på grund af virusudbrud ikke har været i stand til at købe de mængder soja, de ellers har forpligtiget sig til.

I går kunne jeg her i avisen skrive om en pris for sojabønner, der var begyndt at stige, til trods for en ellers prissvag WASDE-rapport fra det amerikanske landbrugsministerium tidligere på ugen. Prisen for sojabønner stiger også på trods af, at der ude på det fysiske marked, åbenbart ikke er så godt et aftag i sojabønner som det ellers var forventet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next