bannerPos

Finansmarkedet set oppefra

Ugegraf: Guld og USD/DKK Kollapset i dollarkursen, og den kraftige stigning i prisen for guld, er, uanset hvordan vi vender og drejer det, ikke gode tegn for fremtiden på de finansielle markeder.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
10-08-2020 21:10
Det er en noget speciel situation, vi står med på de finansielle markeder. Står vi potentielt overfor en af historiens største bobler?

Aktierne holder sig stadig overraskende godt oppe i kurs. Især de amerikanske aktier, der finder støtte i en faldende dollarkurs. De europæiske aktier holder sig for så vidt også pænt oppe. Men her i Europa er der tegn på, at aktiemarkedet er ved at miste pusten. Vi står i en meget vanskelig situation på de finansielle markeder. Der er mange alarmklokker, der er begyndt at ringe.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Bedre resultater for økologiske landbrug

I 2019 landede det gennemsnitlige driftsresultat for økologiske heltidslandbrug på 0,9 mio. kr., hvilket er udtryk for en betydelig fremgang i forhold til 2018, men dog lavere end resultaterne i 2016 og 2017, viser en opgørelse hos Danmarks Statistik.

Fødevarestyrelsen kontrollerer rengøring af 300 lastbiler

Fund af afrikansk svinepest i Tyskland har gjort grundig rengøring af de lastbiler, der krydser den danske grænse, vigtigere end nogen sinde. Det næste halve år kontrollerer Fødevarestyrelsen mere end 300 lastbiler.

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.
Side 1 af 1931 (38602 artikler)Prev1234567192919301931Next