Polsk minister: - Vigtig udstilling for Polen

En af Europas største udendørs udstillinger for landbrugsmaskiner sluttede søndag med rekordmange besøgende.

Der skal 2.400 lastbiler til at fylde den gamle militærlufthavn i Bednary øst for Poznan med landbrugsmaskiner, før rammen kan sættes til en af de største udendørs udstillinger for landbrugsmaskiner og andet teknisk udstyr i Europa.

Agroshow, som blev afholdt for 21. gang, arrangeres af The Polish Chamber of Commerce of Agricultural Machines and Facilities, der har godt 130 af de største maskinproducenter og importører som medlemmer i Polen.

På det 120 hektar store udstillingsareal, som er den gamle militærlufthavn, var der i år tilmeldt godt 800 udstillere, heraf var der 120 internationale udstillere fra 19 forskellige lande.

Godt 150.000 besøgende

- Landbruget bidrager væsentligt til den polske økonomi, og jeg kan forsikre, at den polske stat prioriterer landbruget højt. De ændringer, der blev indledt efter valget i 2015, blandt andet ny jordfordelingslov, sigter mod en stabil udvikling af de polske landområder og en videreudvikling af det polske landbrug, udtaler den polske landbrugsminister og minister for udvikling af landdistrikterne, Jan Krzysztof Ardanowski, og fortsætter:

- Bednary Agroshow er en vigtig udstilling for Polen. Udstillingen viser altid en række nye innovationer og løsninger til landbruget, men udstillingen er også vigtig for polsk landbrug og følgeindustrien, der er med til at skabe bæredygtig udvikling af både det polske landbrug og landområder, sagde ministeren i forbindelse med udstillingen.

Ifølge arrangøren blev udstillingen besøgt torsdag, fredag, lørdag og søndag af cirka 150.000 besøgende, der var rekord for udstillingen, og udover de mange maskinudstillinger blev der også demonstreret maskiner på et areal i forbindelse med udstillingen.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Læs også