Ny Spearhead-armklipper på dyrskue

En spritny Spearhead-armklipper havde Danmarkspremiere på Roskilde Dyrskue.

Den nye armklipper Spearhead Twiga Pro vises for første gang i Europa uden for England og kunne ses på Røstofte Maskiners stand på Roskilde Dyrskue.

Spearhead med modelbetegnelsen VFRT72 tilbydes med variabel fremadrettet rækkevidde med en teleskopisk sektion, der sikrer stor synlighed over arbejdsredskabet og større stabilitet. Den har et udvalg af forskellige armkonfigurationer og en rækkevidde fra 6,0 op til 8,0 meter i lige arme samt fremadrettede rækkeviddemuligheder.

Propilot Elektrisk Proportional Kontrolsystem forbedrer sikkerheden i dit arbejde ved at give dig fuld kontrol over armklipperen med en 10-tommer farvetouchskærm, fuldt elektriske proportionale CAN-bus-kontroller, integreret omgivende lyssensor til automatisk justering af lysstyrken til lysforholdene, driftslogbog på rotoren samt mulighed for at skabe jobrapporter til automatisk og tilpasselig forretningsrapportering og meget mere.

Læs mere om Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue finder sted fra fredag den 31. maj til søndag den 2. juni 2024, og byder på masser af sjov med alt fra konkurrencer og kåringer til foredrag og workshops.

Læs mere her

Læs også