Henrik A. Fog ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner

Schäffer-importøren Helms TMT-Centret har indgået aftale med Henrik A. Fog i Brøndby, som ny forhandler af de populære læssemaskiner.

Brøndby-firmaet Henrik A. Fog A/S er blevet forhandler af Schäffer-læssemaskiner, og det er Karsten Fog, ejer og direktør hos Henrik A. Fog, meget tilfreds med.

- Mærket har en førende position på markedet. Rent faktisk mener jeg, at Schäffer er det bedste mærke inden for læssemaskiner. Så hvorfor ikke tage det bedste mærke, når vi nu fik muligheden, siger Karsten Fog og tilføjer:

- Schäffer har et meget bredt program inden for læssemaskiner med den røde serie til landbrug og den gule serie til entreprenører med videre.

- Med det kundeunderlag, vi har, med især entreprenører, kommuner og boligselskaber samt landbrug og fritidslandbrug, har vi valgt at være lagerførende i både den røde og gule serie med maskiner op til fire tons, oplyser Karsten Fog.

Passer godt sammen

Henrik A. Fog har eksisteret i over 60 år, og Karsten Fog pointerer, at firmaet lægger stor vægt på at yde en god service.

- I øvrigt har vi vores egen produktion af redskaber – eksempelvis hækklippere, fejemaskiner og saltspredere til montering på blandt andet læssemaskiner.

- Der er ingen tvivl om, at vi passer godt sammen med Schäffer-importøren, Helms TMT-Centret, i vores måde at drive forretning på. Vi glæder os til samarbejdet, lyder det fra Karsten Fog.

Centralt placeret

Kristian Helms, administrerende direktør hos Helms TMT-Centret A/S, fortæller, at Henrik A. Fog er valgt som Schäffer-forhandler for at styrke Schäffers position i Storkøbenhavn og udvide kendskabet til Schäffer blandt de kundegrupper, Henrik A. Fog arbejder med.

Henrik A. Fog har deres værksted centralt placeret i Brøndby, og det giver mulighed for endnu hurtigere service til de Schäffer-maskiner, der kører i hovedstadsområdet.

Kristian Helms vurderer, at Henrik A. Fog har branchens bedste værksted i Storkøbenhavn, og påpeger, at firmaet ikke mindst er velkendt i hele den grønne sektor og blandt boligselskaberne.

- De har et stort netværk og egne importprodukter. Dem kan de nu kombinere med Schäffer-maskinerne, som igennem de seneste 50 år har opnået stor anerkendelse for høj kvalitet og fine gensalgspriser, siger Kristian Helms.

Læs også

Samsåning sparer tid
Opfordring fra politiet efter svindelsager: Pas nu på
9,3 meter skårlægger fra Kuhn
Traktorsalget er status quo
Ny Scantruck-forhandler på Grønland udvider
Nyt dækforsøg skal kortlægge effekten af VF-dæk