Vigtigt for entreprenør med direkte linje til reservedele

Stauning Entreprenør & Maskinstation går selv på Komatsus elektroniske reservedelsprogram og får leveret direkte både fra Skive og Belgien

Bo Lauge har overblik over tusindvis af reservedele via skærmene i reservedelsafdelingen hos Scantruck i Skive. Montør Finn Iversen er rullet op med den store Scantruck-servicevogn på en mark ved Skjern for at løse et problem for maskinfører Jesper Meyer. Montøren kender problemet, inden han kører ud om morgenen, og har det rigtige udstyr og de rigtige reservedele med. Maskinfører Jesper Meyer smiler ved udsigten til, at hans gummihjulslæsser snart er kørende igen. Finn Iversen har lokaliseret fejlen og har varslet, at den hurtigt vil være udbedret.

De dyreste maskiner er dem, der står stille. Det er en kendsgerning, som enhver entreprenør kender. Også vestjyske Stauning Entreprenør & Maskinstation, som er afhængig af, at maskinflåden er i topform og kører. Derfor har medindehaver Kenneth Astrup to specielt vigtige numre kodet ind i sin mobiltelefon – plus et link til en speciel hjemmeside.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også