Effektiv brugertræning

Case IH-forhandleren Søllested Maskinforretning var for nylig vært for brugertræning i Axial Flow-mejetærskere.

MASKINTRÆNING En mejetærsker har en enorm værdig, og det er på alle måder vigtigt, at man får det optimale ud af den store maskine.

Det kræver naturligvis et godt kendskab til mejetærskeren, og derfor har blandt andet Søllested Maskinforretning gennem en årrække haft tradition for at holde brugertræning.

I efteråret 2019 blev Søllested Maskinforretning Case IH-forhandler, og for nylig var en række landmænd til brugertræning i Axial Flow-mejetærskere.

- I år har en af vores kunder lagt lade til og et pop-up-telt er brugt som »klasseværelse« under de to dage, vi havde brugertræning, fortæller Ole Christiansen.

Godt klædt på til høsten

Han er en form for »problemløser« i Søllested Maskinforretning, der var vært for brugertræningen, hvor Case IH sørgede for det, der kaldes end-user trainer.

Eksperterne fra Case IH holdt sig tilbage med gode tip og informationer til alt fra indstillinger af de forskellige dele til vedligeholdelse og udskiftninger.

- Det er vigtigt at være klædt godt på til høsten 2021, og det er jeg sikker op, at vores deltagere er, lyder det fra Ole Christiansen.

Brugertræningen foregik også ganske effektivt. Der blev ikke tærsket langhalm på tingene, og deltagerne skulle spidse ørerne for at høste de mange råd, der i den sidste ende er med til at give bedre udbytter på markerne.

Læs også

Valtec bliver Pöttinger-forhandler
Fjerde fabrik taget i brug
4,3 ton i 7,5 meters højde
- Forståelsen for vores behov gjorde forskellen
Planteavler køber to nye McCormick-traktorer
New Holland fejrer 50 år med minilæssere