Helms TMT-Centret bygger nyt sjællandsk domicil

Firmaets kommende domicil, der forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022, kommer til at ligge på en 17.000 kvadratmeter stor grund med facade ud mod motorvejen ved Ringsted.

Helms TMT-Centret A/S er gået i gang med forberedelserne til at opføre et nyt domicil i Ringsted på Midtsjælland.

- Det er nu mere end 10 år siden, at vi etablerede egen afdeling på Sjælland. Derfor er tiden inde til at tage det næste skridt og investere yderligere i vores tilstedeværelse på Sjælland, lyder det fra Jakob Helms, partner hos Helms TMT-Centret.

- Formålet med at etablere et nyt domicil i Ringsted er at sikre, at vi også fremover kan yde den bedst mulige opbakning til vore forhandlere og kunder på Sjælland og øerne, siger Jakob Helms.

Har købt nabogrund

- Vi har købt nabogrunden til vores nuværende afdeling, der ligger ud til motorvejen ved Ringsted. Det betyder, at vores grundareal næsten fordobles til 17.000 kvadratmeter. Og vort nye domicil får også facade ud mod motorvejen, fortæller han og fortsætter:

- Det er meget vigtigt for os med en central placering og moderne, funktionelle faciliteter. Mindst lige så vigtigt er det med dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor har vi for nylig ansat to nye medarbejdere, som bliver en del af vort dedikerede medarbejderteam på Sjælland.

Ny medarbejder med bred erfaring

- Den ene er Kim Schrøder Hansen, der har en stor og bred erfaring indenfor maskiner. Kim har i hele sit arbejdsliv arbejdet med entreprenør- og landbrugsmaskiner. Først med salg og service og i de seneste 15 år som finansieringsrådgiver hos Nykredit Leasing, fortæller Jakob Helms.

Hos Helms TMT-Centret bliver Kim Schrøder Hansen distriktschef for Sjælland og øerne. Han kommer som sådan til at arbejde med udvikling af samarbejder med kunder og forhandlere samt salg til disse.

Desuden er værkstedet forstærket med John Larsen, der med sin store erfaring som servicemontør styrker vores værksted.

Helms TMT-Centret fortsætter aktiviteterne uændret i de nuværende bygninger, indtil det nye domicil forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022.

- Når vi flytter ud af vore nuværende bygninger, overtages stedet af Semler Agro. Dem glæder vi os til at byde velkommen til det åbenlyse centrum for maskinsalg og service på Sjælland, slutter Jakob Helms.

Læs også