Flere end 200 mejetærskerpiloter er klar til høst

De seneste fire uger har Erhvervspark Vandel ved Billund været optaget af Claas Lexion-mejetærskere, fordi mere end 200 piloter har været på brugerkursus for at blive helt klar til den kommende høstsæson.

De seneste fire uger har Erhvervspark Vandel ved Billund været at sammenligne med en høstdag. Området har nemlig været fyldt med Claas Lexion-mejetærskere, fordi mere end 200 piloter har været på brugerkursus for at blive helt klar til den kommende høstsæson.

Bag brugerkurset står Danish Agro Machinery, som er den danske importør af Claas-maskiner, og i år har de valgt at invitere kunder fra hele landet til Vandel. I år er kursets form noget nyt, hvor der i høj grad er sat fokus på, at der skal være et godt sammenspil mellem det teoretiske og det praktiske.

- Det nye setup er baseret på, at den maskine, som kunderne har eller skal have til kommende høst, er til rådighed på kurset. Det har betydet, at der i Vandel har været fem forskellige Lexion-modeller samt fem forskellige skærebordmodeller, fortæller Arne Spejlborg, der er Head of Service hos Danish Agro Machinery.

Læs også