Komfortpakke til Claas Arion-traktorer

Claas tilbyder nu en premium-komfortpakke til de nye Arion 460 og 470, der blev lanceret i marts i år.

Claas Arion 400-traktorserien, der blev lanceret tidligere i år med en række nyheder, blandt andet nyt design og en ny topmodel med Power Management (CPM) og nye emissionstandarder, tilbydes nu med CIS- og CIS plus til Arion 460 og 470, der er en premium-komfortpakke med en række features.

Traktorserien, som består af syv modeller, der spænder fra 90 til 155 hk med CPM (boost-funktion), der giver flagskibsmodellen, Arion 470, en maksimal ydelse på 155 hk og et drejningsmoment på 631 Nm.

Premium-komfortpakken, der tilbydes de to topmodeller i serien Arion 460 og 470, leveres nu med førerhusophæng og Proactiv-forakselaffjedring samt Hexashift-transmission, som er en 24 gange 24 transmission med seks PowerShift-hastigheder.

Mange muligheder

Premium-pakken inkluderer også Smart-Stop-funktionen, som letter førerens arbejdsbyrde betydeligt ved automatisk at aktivere og frakoble koblingen for at sætte køretøjet i stå, når fodbremsen aktiveres. Denne funktion er nyttigt ved trafiklys, under frontlæsserarbejde eller ved ballepresning.

Derudover inkluderer pakken fartpilotfunktion, programmerbart foragerstyring og farve-CIS-skærm i højre A-søjle, der giver et godt overblik til føreren.

Ifølge Claas giver premium-komfortpakken en omkostningsbesparelse på omkring 25.000 kroner sammenlignet med den samlede listepris for alle de enkelte udstyrsfunktioner.

Ekstra boost

Der er også mulighed for at udstyre Arion 460 eller 470 med et GPS-styresystem, Telematics og Isobus.

Med det ekstra boost på 10 hk fra Claas Power Management leverer Arion 460 og 470 et output på op til 145 og 155 hk, hvilket giver traktorerne et gunstigt forhold mellem vægt og vægt på kun 34 kg/hk. Nyttelasten er 3,8 ton, og den bageste lift kan håndtere 6,25 ton. Begge traktorer kan udstyres med et panoramaførerhus, der har en kontinuerlig frontrude for optimalt udsyn under frontlæsserarbejde.

Læs også