Horsch kommer på markedet med nye liftsprøjter

Tre liftophængte sprøjter i tankstørrelsen 1.400, 1.800 og 2.200 liter introducerede Horsch til markedet i torsdags for at imødekomme en stigende efterspørgsel på dette markedssegment.

Horsch er i fuld gang med at produktudvikle nye maskiner, blandt andet lancerede firmaet tre nye liftophængte sprøjter på et pressemøde i torsdags, der er målrettet de kunder, som ikke har behov for bugserede, store sprøjter, men leder efter mere specifikke maskiner til deres behov.

De nye CS-modeller, hvor CS står for CompactSprayer, lanceres med tre forskellige tankstørrelser; 1.400, 1.800 og 2.200 liter og dækker dermed en række kunders behov for en liftsprøjte. En ekstra fronttank vil blive introduceret snart. Sprøjterne kan leveres med bomme fra 15 til 30 meter.

CS-modeller kan udstyres med forskellige specifikationer og sprøjterne kan udstyres med de krav, kunderne har, blandt andet den aktive bomstyring, BoomControl, ligesom indvendigt rengøringssystem fra CCS Pro, induktionstanken og andre velkendte udstyrsmuligheder fra de bugserede sprøjter.

Læs også