Kendt ansigt til brancheforening

Den første februar starter et særdeles kendt ansigt i Dansk Maskinhandlerforenings sekretariat. Erik Nissen som har været udstillingsleder på messen Maskiner under Broen, som arrangeres af Maskinleverandørerne, siden første messe i 2016, bliver nu en fast del af Dansk Maskinhandlerforening og Maskinleverandørerne.

Erik Nissen har en landbrugsfaglig uddannelse og har siden arbejdet i branchen både som landmand, maskinfører, maskinkonsulent og planteavlskonsulent. De seneste 15 år har Erik ligeledes været involveret i Det Sønderjyske Fællesdyrskue – de seneste 10 år som udstillingsleder.

- Erik har den helt rigtige sammensætning af erfaring til at kunne bidrage med en masse knowhow til Dansk Maskinhandlerforening og Maskinleverandørerne. Derudover er han enormt vellidt i branchen, og rigtig mange af vores medlemmer kender allerede Erik både fra Maskiner under Broen, dyrskuet og andre sammenhænge, så det giver virkelig god mening, at vi knytter Erik tættere til os ved at ansætte ham, siger direktør Klaus Nissen, Dansk Maskinhandlerforening.

- Erik Nissens opgaver bliver fortsat at planlægge og udføre alt det praktiske omkring Maskiner under Broen, som skal afholdes den 24. – 25. august i år. Derudover vil Erik fremadrettet skulle stå for meget af det praktiske omkring de øvrige messer, vi er involveret i. Det drejer sig om Agromek, Have & Landskab og Entreprenør & Håndværk. Han vil også assistere vores nuværende konsulent Per Hedetoft i maskinsager og i forbindelse med maskindemonstrationer og test på grund af hans erfaring som maskinkonsulent, forklarer Klaus Nissen.

Læs også