New Holland i samarbejde med Microsoft

På den store udstilling Consumer Electronics Show 2023 i Las Vegas vil New Holland sammen med Touchcast og Microsoft vise en virtual reality- simulering af New Holland T4 Electric Power-traktoren.

På Consumer Electronics Show-udstillingen (CES) i Las Vegas, der afholdes fra 5. januar til 8. januar, bliver der mulighed for via Touchcast-platformen, at genskabe en kundeoplevelse ved at danne en fotorealistisk digital tvilling af salgslokalet hos New Holland-forhandleren og vise køretøjet i 3D i realtid (immersiv).

Potentielle kunder kan så søge på, tilpasse og købe det ønskede produkt i det interaktive virtuelle salgslokale direkte fra deres browser, uden brug af VR-headset eller specialudviklet software. Kunderne kan interagere med en ægte rådgiver, stille spørgsmål, se nye funktioner, køre en virtuel testtur, købe køretøjet og vende tilbage til enhver tid for at få hjælp efter købet.

New Holland, Touchcast og Microsoft vil køre live-demoer på udstillingen, med en stor LED-væg, der simulerer oplevelsen og forbinder kunderne med de deltagende produkter.

God kundeoplevelse

- Vi er begejstrede for at være en del af dette innovative projekt på CES 2023, og vi er stolte over at samarbejde med Microsoft og Touchcast, virksomheder med samme fremsynede tilgang som os. Takket være deres teknologi er vi i stand til at undersøge og realisere kommercielle muligheder i metaverset, hvor vi giver kunder verden over direkte adgang til vores produkter, siger Carlo Lambro, Brand President New Holland Agriculture, og fortsætter:

- Det er en ny måde at opleve støtten fra en rigtig forhandler på, uden at man behøver at tage hen til det fysiske salgslokale, og dette giver uendelige muligheder for os og for landmændene. Vi er til stede på CES-udstillingen som repræsentanter for landbrugsindustrien og for at vise, hvor vigtigt innovation og teknologi er i vores branche, slutter han.

På CES-udstillingen fokuseres der på New Hollands elektriske prototype-traktor, præsenteret på CNH Industrial Tech Day i starten af december 2022.

Læs også