Pöttinger har udviklet en høst-app

Harvest Assist-appen, der er udviklet af Pöttinger, giver overblik, forenkler og optimerer hele græshøsten.

Østrigske Pöttinger, der producerer jordbearbejdnings- og alt indenfor græsmaskiner, har udviklet en høst-app, Harvest Assist, som giver et intuitivt og struktureret overblik for alle maskinerne i høstteamet.

Hver medarbejder, som er med høstteamet, kan følge alle processerne i høstarbejdet, om det er skårlagt, afgrøden er vendt eller opsamlet og så snart arbejdet er færdigt, ændrer eksempelvis traktoren eller den snittervognen automatisk markstatus.

Appen giver chaufføren og den næste maskine, der skal i marken live-besked om maskinens arbejdsposition og -tilstand for hver maskine i høstteamet på et kort i realtid.

Mindre stress

Algoritmen, der beregner den optimale høstsekvens, er endnu en feature på Pöttingers nye Harvest Assist-app. Appen giver chaufføren afstanden mellem hver mark og gården og komprimeringen af græsmængden stakken. Det giver trailer- eller vognmandschaufføren informationer om den bedste høstsekvens og mindre stressfaktor, så græsafgrøden kan leveres i regelmæssige intervaller for at undgå kødannelse og toppe på stakken.

Harvest Assist-appen er tilgængelig til iOS og Android, og det er nemt at tilføje marker på appen og tildele individuelle maskiner til høstarbejdet. Det integrerede navigationssystem i appen giver chaufføren mulighed for at finde markerne placering i forhold til hjemkørsel af afgrøden og dermed optimere hele høstprocessen.

Appen er gratis og tilgængelig på engelsk, tysk, fransk, polsk og tjekkisk.

Læs også