Ren win-win for begge parter

Stemas rykker fra Roskilde og Køge og ind i helt ideelle forhold i Havdrup Maskinforretnings lokaler.

Der er masser af plads, tip-top lokaler, et stort og moderne værksted, der er vaskehal – og der handles med maskiner, som det også skal være tilfældet fremover.

Stemas A/S rykker 1. november ind i de lokaler, som i øjeblikket huser Havdrup Maskinforretning A/S i den østsjællandske stationsby Havdrup mellem Køge og Roskilde.

Dermed får Stemas helt anderledes albuerum, end Wacker Neuson-importøren har i øjeblikket fordelt på to adresser i Roskilde og Køge.

- Vi har lavet en aftale med maskinhandler Jens-Erik Hansen, som har valgt at lukke sin virksomhed, Havdrup Maskinforretning. Stemas lejer 4.800 kvadratmeter lokaler og 16.000 kvadratmeter udendørs areal med forkøbsret af Jens-Erik Hansen, fortæller Stemas-chefen, salgsdirektør Robert Kjærgaard.

- Dermed, tilføjer han, løser vi vores pladsproblem på bedste måde. Lokalerne i Havdrup er skabt til salg og service af maskiner af præcis den type, som vi arbejder med. Det er ren win-win.

Alt faldt i hak

- Vi har ledt efter en ny og bedre mulighed for Stemas i flere år, samtidig med, at vores virksomhed er vokset. Vi har søgt i Roskilde, i Ringsted og også andre steder, men intet ville lykkes. Da jeg så fik nys om Jens-Erik Hansens planer om at lukke, fik vi en god snak, og tingene faldt hurtigt og godt på plads, siger Robert Kjærgaard.

- Vi overtager såmænd også alle reoler, værktøj og andet, som jo har været anvendt i en virksomhed som vores egen. Så Jens-Erik Hansen slipper for at skulle afhænde en hel masse udstyr i Havdrup, oplyser Stemas-direktøren.

I øjeblikket har Stemas omkring 700 kvadratmeter til rådighed i afdelingen i Køge og stort set tilsvarende i Roskilde. Dermed rykker firmaet fra totalt 1.400 kvadratmeter på to adresser til 4.800 kvadratmeter på Salbjergvej i Havdrup, hvor der nu skal skilte med andre maskinmærker op på facaden.

Læs også