Siloking introducerer Siloking Vario

Siloking forsøger nu at imødekomme den stigende efterspørgsel på storvolumen-mikservogne med 2- og 3-snegle med en udvikling, som vises på Agritechnica 2023.

Siloking Vario Transmission introduceres som en udstyrsoption til modellerne TrailedLine 4.0 System 1000+ 4535, TrailedLine 4.0 System 1000+ 3327, TrailedLine 4.0 Avant 3227 og TrailedLine 4.0 Premium 3022. Det oplyser Brdr. Holst Sørensen A/S.

Målet med den trinløse transmission er at opretholde den mest optimale blandehastighed for at øge produktiviteten og skåne traktorens PTO-kobling. Traktoren igangsættes med 1.000 omdrejninger på PTO-koblingen, hvorefter mikservognen starter op fra 0 omdrejninger, for at skåne traktorens PTO-kobling.

Den nye Siloking Vario Transmission er udviklet i samarbejde med en specialist inden for trinløse transmissioner og er skræddersyet til Silokings behov, fremgår det af pressemeddelelsen. Med en indgangshastighed på 1.000 omdrejninger i minuttet og tre forudindstillede blandehastigheder giver denne transmission mulighed for fleksibilitet. Sneglenes hastigheder er forudindstillede, men kan tilpasses individuelle behov, hvilket gør den ideel til landmandens daglige rutiner.

- Den nye Siloking Vario-transmission tilføjer yderligere værdi til de gennemtestede modeller i TrailedLine-serien. Vi har udviklet denne teknologi med henblik på landmændenes behov, hvilket afspejles i dens trinløse overgang mellem de tre blandetrin for skæring, blanding og resttømning, udtaler Sascha Behrend, salgschef hos Siloking.

Mød dansk Siloking-specialist

En af Siloking Vario Transmissions fremhævede egenskaber er dens evne til at opretholde, hvad producenten kalder »den optimale blandehastighed, der kan justeres nemt og hurtigt, selv fra læssemaskinen«.

- Dette betyder, at landmændene kan tilpasse blandingen præcist efter deres behov, for eksempel ved at skære halm i begyndelsen af blandingen og derefter skifte til en langsommere blanding, når den næste foderkomponent tilføjes. Dette giver enestående kontrol og præcision i foderblandingen og gør Siloking Vario Transmissionen særdeles effektiv, især under udtømning, lyder det fra producenten.

- Siloking er stolte af at præsentere denne trinløse teknologi på Agritechnica 2023 og ser frem til at give landmændene en mere effektiv og skånsom løsning til deres foderblandingsbehov.

Brdr. Holst Sørensens dedikerede Siloking-specialist, Frank Johansen, vil være til stede på Agritechnica 2023 fra tirsdag den 14. november til torsdag den 16. november.

- Dette er en enestående mulighed for at møde Frank og få et indblik i de seneste nyheder og innovationer fra Siloking, står der endvidere.

Læs også