Helms med nyheder på Agritechnica

Helms TMT-Centret A/S lancerer flere nyheder på Agritechnica-udstillingen, blandt andet ny Schäffer el-teleskoplæsser i kompaktserien.

Schäffer kommer med en helt ny el-teleskoplæsser i kompaktserien, model 23-eT, der bygger videre på teknologien fra minilæsserne, hvor driftstiden er otte timers kørsel.

Derudover præsenteres et nyt design på de store teleskoplæssere og et helt nyt intelligent læsseteknologi, der gør arbejdet endnu nemmere.

Alle disse nyheder kan ses i hal 6.

Se ny McHale-presser

Også et andet kendt importagentur fra Helms har nyheder med til Hannover.

McHale præsenterer en ny Vario Plus-presser, der binder med folie og wrapper med folie.

Også en helt ny vender vil være at finde på McHale-standen.

Helms på messe hele ugen

McCormick, som ligeledes er på Helms’ argenturliste, kommer med en helt ny kabine på de store X7 VT-Drive- og X8 VT-Drive-traktorer, der er udviklet i samarbejde med danske kunder.

Kabinen har et større gulv- og glasareal. Den mindre McCormick X5-serie har fået en ny smart features, hvor traktoren nu er udstyret med en bilagtig styring, som betyder, at traktoren retter sig selv op ud af sving, ligesom en bil.

- Vi er på Agritechnica hele ugen, og vores repræsentanter på vores importstande glæder sig til at fortælle mere om nyheder, siger maskinhandler Allan Helms, Helms TMT-Centret.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også